Serwując pizzę w lokalu gastronomicznym (a już tym bardziej w typowej pizzerii), trzeba szczególną uwagę zwrócić na to, by miała ona odpowiedni poziom dopieczenia — nie była ani zbyt surowa, ani spalona. Oczywiście, w dużej mierze zależy to od doświadczenia i wyczucia kucharza, ale z pewnością mogą pomóc tu profesjonalne i charakteryzujące się świetnymi parametrami piece do pizzy, które sprzedaje firma o nazwie PROBOX.
Oferuje ona zarówno konstrukcje konwekcyjne, jak i konwekcyjno-parowe, przy czym mogą być jednopoziomowe lub dwupoziomowe. Proponowane są także piece gazowe, tunelowe lub piekarnicze. Niezależnie od rodzaju, są wykonane bardzo solidnie i charakteryzują się nieprzeciętną wytrzymałością (stal nierdzewna oraz płyty szamotowe). Ceny tego typu urządzeń gastronomicznych są bardzo zróżnicowane i zależne przede wszystkim od ich mocy i pojemności — konkretny model trzeba już więc dobrać w zależności od budżetu pizzerii, ale także spodziewanego obłożenia klientami.
Firmy według kategorii
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Usługi remontowo-budowlane
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Katalog produktów i usług dla każdego
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Transport dla Ciebie i firmy
Atrakcje turystyczne i noclegi
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Baza kursów i szkoleń
Hodowla i rolnictwo
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Imprezy, śluby, okazje - baza produktów i usług